Bornova ve Bialystok Belediye Başkanları Ziyareti
6 Temmuz 2012

22 Mayıs 2012 salı günü Bornova Belediye Başkanımız Prof.Dr.Kamil Okyay Sındır odamızı ziyaret etmiştir.Oda Başkanımız Reşat Gençtürk ve yönetim kurulu esnaf ve sanatkarların belediye ile ilgili sorunlarını bizzat belediye başkanımıza iletmiş, karşılıklı çözüm önerileri konuşulmuştur.Ayrıca ilçemiz belediyesini ziyarete gelen Polonyanın 330 bin nüfuslu Bialystok Belediye Başkanı Prof.Dr. Tadeusz Truskolaski ve heyeti Bornova belediye Başkanımıza eşlik ederek Odamız ziyaretlerine katılmış ve kendilerine Türk misafirperverliğinin en güzel örnekleri gösterilmiştir.

Bornova ve Bialystok Belediye Başkanları Ziyareti Yorumlar