23 Haziran 2017

İşleriniz bereketli,sofranız afiyetli,bedeniniz sıhhatli,yüzünüz mutlu bayramınız kutlu olsun.

9 Eylül 2016

Bu gün İzmir’in kurtuluş günü; Emperyalizmin Anadolu topraklarından sürüldüğü gün. Mustafa Kemal’in önderliğindeki ulusal özgürlük ve Kurtuluş savaşının kazanıldığı o büyük zaferin adıdır.

Bu kutlu mücadelede Büyük Türk milletinin baş komutanlığını yapan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşları ve kahraman Mehmetçiğimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Bizlere bɑğımsızlığımızı ɑrmɑğɑn eden Ulu Önder Mustɑfɑ Kemɑl ATATÜRK ve silɑh ɑrkɑdɑşlɑrı , şehitlerimizi sɑygı ile ɑnıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zɑfer Bɑyrɑmı’nı kutluyoruz.

Animation2-45

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

atatürkü-anma-gençlikvespor

23-nisan-kutlaması

12 Şubat 2016

Yeni seçilen CHP Bornova ilçe başkanı Sayın; Nevzat Kavalar ve yönetim kurulu odamızı ziyaret etti, kendisine oda Başkanımız Reşat Gençtürk tarafından Semtimiz ve İlçemiz Esnaf ve sanatkarlarının sorunları, istekleri, çözüm yolları ile ilgili bilgiler dosya halinde takdim edildi.

31 Aralık 2015

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

578

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz odamızı ziyaret etti, Kendisine başarılar diliyoruz.

DSCF1639 DSCF1645

[aAjAOJb]basogretmen

Başöğretmen Atatürk”ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız.

Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

10 Kasım 2015

10-kasim-kapak-foto-4

Toplam 2 sayfa, 1. sayfa gösteriliyor.12

Fatal error: Cannot redeclare excerpt() (previously declared in /home/u7414072/camdibiesnafodasi.org/wp-content/themes/camdibi/functions.php:5) in /home/u7414072/camdibiesnafodasi.org/wp-content/themes/camdibi/functions.php on line 5