Esnaf ve Sanatkarların Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi Eğitim Platformu
27 Mart 2017

ADAPTESK projesi kapsamında WEB siteleri  ve öğrenme gereçleri kullanılarak uzaktan bilgisayar,cep telefonları,tablet vb.araçlarla eğitim imkanı getirilmiştir. Eğitim ihtiyacını en pratik ve etkili yoldan çözmesini ve ülke genelinde esnaf ve sanatkarlarımızın projedeki eğitimlerden faydalanmasını amaçlayan uzaktan eğitim platformuna erişim için esnaf ve sanatkarlarımızın sayfaya ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.Bu maksatla http://egitim.adaptesk.org web adresinde sol üst köşede yer alan “ön kayıt formuna ulaşmak için tıklayınız”alanına tıklanması ve çıkan kayıt formundaki alanların eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.Çeşitli konularda esnaf ve sanatkarlarımızın işlerini geliştirmesine yardımcı olacak olan söz konusu eğitim platformundan faydalanmak isteyen üyelerimizin sisteme ön kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Esnaf ve Sanatkarların Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi Eğitim Platformu Yorumlar