Foto Epilasyon Kurs Bitirme Belgesi
24 Mayıs 2013

6 Aralık 2012 tarih ve 28489 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “İş yeri  açma çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelikle” birlikte güzellik uzmanları Foto Epilasyon işlemi uygulama yetkilerini geri kazanmışlardır.

Anılan yönetmelikle güzellik uzmanlarının foto epilasyon işlemini yapabilmeleri için; Milli Eğitin Bakanlığı’na bağlı veya bu bakanlığın yetkilendirdiği okul veya kurslardan transkriptli foto epilasyon diplaması veya kurs bitime belgesine sahip olması gerektiği belirtilmektedir.Bu bağlamda cilt bakımı ve güzellik uzmanlığı alanında ustalık belgesine sahip olan üyeler ve yine bu belgeye sahip yanlarında çalışanlara söz konusu merkezlerde düzenlenecek 32/40 saatlik foto epilasyon eğitimi kursunun ardından Milli eğitim Bakanlığı’na ait e_yaygın otomasyon sistemi üzerinden foto epilasyon kurs bitime belgesi düzenlenecektir.ilgili Oda üyelerimize duyurulur.

Foto Epilasyon Kurs Bitirme Belgesi Yorumlar