Oda Üyelerimize Ücretsiz Sağlık Hizmeti
21 Kasım 2014

Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile  Alfa Tıp Merkezi arasında odamızın üyelerine sağlık hizmeti protokolu imzalandı.

Çamdibi pazar yerinde açılan Alfa Tıp Merkezinde  Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odasının üyelerinin ve birinci derece yakınlarının sağlık muayenelerinden katkı payı yani ücret almadan sağlık muayenesi yapılacaktır, cerrahi müdahaleler ve ameliyatlar’da  % 60 indirimler uygulanacak indirimler bir yıl süre ile geçerli olacaktır. Alfa tıp merkezinde Kardioloji,Genel Cerrahi,Göz Hastalıkları tedavileri uygulanmaktadır.

Oda Üyelerimize Ücretsiz Sağlık Hizmeti Yorumlar

Fatal error: Cannot redeclare excerpt() (previously declared in /home/u7414072/camdibiesnafodasi.org/wp-content/themes/camdibi/functions.php:5) in /home/u7414072/camdibiesnafodasi.org/wp-content/themes/camdibi/functions.php on line 5