Okul Kantinlerinde Hijyen Kuralları
15 Şubat 2013

Okul kantinlerine dair özel hijyen kuralları yönetmeliği 05.02.2013 tarihli ve 28550 sayılı resmi gazetede yayınlanmıştır.

Örgün yaygın ve özel eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane,kantin,büfe,çay ocağı ve benzerleri Bu yönetmeliğin yayım tarihinden önce faaliyet gösteren işletmeler 31.12.2013 tarihine kadar yönetmelik hükümlerine uyacaklardır.Çalışan personeline “eğitim başlıklı 15 inci maddenin birinci fıkrası gereğince 31.12.2014 tarihine kadar eğitim aldırmak zorundadır.Gıda işletmecisi bu yönetmeliğin yayımı tarihinden sonra yeni işe alacağı personelde eğitim şartını arayacak ve 31.12.2014 tarihinden sonra eğitim almamış personel çalıştıramayacaktır. İlgili üyelerimize duyurulur.

Okul Kantinlerinde Hijyen Kuralları Yorumlar