SGK İşbirliği ile Kadın Hakları Paneli
6 Temmuz 2012

Çamdibi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve genel sağlık sigortası kanunu doğrultusunda “Sosyal Güvenlik kapsamında kadınların hakları” paneli 20 Haziran 2012 Çarşamba günü Bornova Nedret Güvenç Sahnesinde yapıldı. Panele Çamdibi Esnaf odası Başkanı Reşat Gençtürk,SGK İl müdür yrd. Engin Bilgili, Bornova SGK müdürü Berna Gökçen Ayan, Karşıyaka SGK müdürü Aysel Demirelli, Urla SGK müdürü Fatma Neslitürk katıldılar.

Esnaf ve sanatkarların yoğun ilgi gösterdiği panele Bornova’da oturan vatandaşlarda ilgi gösterdiler. Çamdibi Esnaf Odası Başkanı Reşat Gençtürk yaptığı açılış konuşmasında sosyal güvenlik kurumu ile uyumlu bir şekilde çalışmaya devam ederek odamıza kayıtlı esnaf ve sanatkarlarımızı ilgilendiren konuların işleneceği bu gibi bilgilendirme toplantılarının düzenli bir şekilde yapmaya devam edeceklerini söyledi. Panelistler 5510 sayılı Ssosyal sigortalar ve genel sağlık sigortası hakkında geniş bilgiler verdiler,kadın sigortalıların getirilen yeni hakları anlatıldı, karşılıklı soru cevap şeklinde sorunlara değinildi. Panelin sonunda Çamdibi esnaf odası başkanı Reşat Gençtürk katılımcılara günün anısına birer plaket verdi.

Okunma Sayısı : 1.032
SGK İşbirliği ile Kadın Hakları Paneli Yorumlar