TAPDK satış belgesi süre uzatım işlemleri
4 Ocak 2013

-Süre uzatım işlemleri 02 Ocak 2013- 01 Nisan 2013 tarihleri arasında devam edecektir.

SATIŞ BELGESİ SAHİPLERİ ODAMIZA GELİRKEN

*Süre uzatım bedelinin Ziraat Bankasına yatırdığına dair banka dekontu aslı

(TAPDK kurum sicil numarasına yatırılmış)

İl merkezlerinde

Perakende satıcılar                              : 200-tl   (bakkal,büfe vb)

Toptan satıcılar                                    : 2.000-tl

Birden fazla yerde dağıtım yapan    : 3.000-tl

Açık içki satıcıları                                : 800-tl   (Birahane,restorant vb.)

*TAPDK satış belgesinin aslı

*Belediyeden alınmış iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı aslı ve fotokopisi veya izin belgesi aslı ve fotokopisi

*Bu belgeleri olmayanlar ; bağlı bulundukları belediye’ye müracaat ederek ruhsat veya izin belgesini niçin alamadıklarını belirten resmi bir yazıyı alacaklar TAPDK’ ya hitaben bir dilekçe ekinde odamıza getirecekler.

TAPDK satış belgesi süre uzatım işlemleri Yorumlar