Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet mitingi
15 Eylül 2015

TESK , İzmir esnaf birliği ve bağlı odaları olarak her görüş ve düşünceden , toplumun tüm kesimlerini temsil eden sivil toplum kuruluşlarının ” Teröre hayır, kardeşliğe evet ” mesajı vermek amacıyla 17 Eylül Perşembe günü saat; 16,30 da Ankara Sıhhiye meydanında başlayacak ve birinci mecliste sona erecek olan yürüyüş düzenlenecektir.katılmak isteyen üyelerimizin 15 Eylül salı günü saat 17,00 ye kadar odamıza isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.
Hareket saati 17 Eylül 2015 perşembe saat; 04,00’de İzmir esnaf birliği önünden , dönüş aynı gün yürüyüş sonrası olacaktır.Gidiş geliş ücretsizdir.

Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet mitingi Yorumlar

Fatal error: Cannot redeclare excerpt() (previously declared in /home/u7414072/camdibiesnafodasi.org/wp-content/themes/camdibi/functions.php:5) in /home/u7414072/camdibiesnafodasi.org/wp-content/themes/camdibi/functions.php on line 5